Een uit de hand gelopen hobby...


Een verhaal over passie, liefde en dromen

Smaakmakers Media is in April ’17 opgericht uit een grote passie voor eten. Passie om de mooiste, smaakmakende food foto’s te maken. Passie om met eigen creativiteit heerlijke recepten te ontwikkelen. Passie om content te creëren die je sociale kanalen laten stralen. Passie om bijzondere merken nog mooier te maken!

De liefde en passie komt voort uit Kim’s blog De Genietende Foodie. Dit is hét platform voor eetliefhebbers waar je inspiratie vindt om te genieten op reis, buiten de deur & in je keuken! Opgericht in augustus 2014, een fulltime baan geworden in december 2015 en uitgegroeid tot een platform wat maandelijks +30.000 unieke bezoekers per maand inspireert.

Eigenaar

Kim Alstede


” Grote passie om de mooiste,
smaakmakende content te creëeren.”

Vanuit mijn blog De Genietende Foodie ontstonden in de afgelopen 1,5 jaar bijzondere samenwerkingen en prachtige projecten met o.a. Foodies Magazine, Looye Kwekers, Délifrance, Allerhande en nog vele meer. Die projecten zorgden voor nog grotere dromen. Dromen om meer te inspireren en meer te creëren…

Met Smaakmakers Media worden die dromen vertaald. Ik wil met jou samenwerken om smaakmakende content te creëren wat jouw merk doet stralen! Dit doe ik op basis van mijn ervaring in de food branche, mijn kennis uit eerdere freelance opdrachten en mijn achtergrond in marketing (HBO commerciële economie). Ook heb ik 2,5 jaar bij een internationaal consultancy bureau gewerkt in de farmaceutische industrie, waardoor ik alles weet over product ontwikkeling, strategie, doelgroep bepaling, communicatie en implementatie. Dit maakt mij helemaal klaar om met jouw merk aan de slag te gaan. Om de mooiste, smaakmakende content te creëren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk mijn werkwijze om meer te weten te komen, de portfolio voor een impressie of neem vrijblijvend contact op